Berta Gusi

Periodisme i escriptura

Un Sant Jordi diferent

La diada de Sant Jordi és un dels meus dies preferits de tot l’any, qui em coneix ho sap. Enguany, em feia especial il·lusió que la jornada fos un dissabte per poder gaudir-la com cal sense la rutina diària, tot i que també vam fer feina 🙂

L'amor llibre

Així doncs, el dissabte 23 d’abril cap al migdia, sota un sol espaterrant, l’escriptor David Vila, el Josep Maria Roviralta i jo mateixa vam portar el micromuntatge L’amor llibre. Contes d’amor i amor pels contes a la plaça de la Creu de Barberà, a Sabadell. Des d’aquí, vull donar les gràcies a l’Associació de Veïns d’aquest barri per convidar-nos-hi!

A la tarda, estava previst que repetíssim actuació, aquest cop a la plaça del Mercat Central de la ciutat, convidats per l’Assemblea Nacional Catalana. Gràcies també! Però la pluja ens ho va impedir. Malgrat això, vam passar una estona entre autors, amics i familiars incondicionals.

Autors i amics per Sant Jordi

Aquesta diada, a més, comptava amb un al·licient personal: ja s’ha iniciat el compte enrere fixat per a dur a terme un dels projectes més il·lusionants de la meva vida, en el qual ja hi estic treballant.

Visca Sant Jordi, visca la literatura i visca la cultura!